Du kan vara helt nybörjare och aldrig hållit i en pensel eller målat förut, det spelar ingen roll. Här låter vi vänster hjärnhalva som står för vårt analytiska, rationella sätt att tänka vila sig lite och istället aktiverar den högra hjärnhalvan. Med grund i hjärtats glädje och inspiration skickar vi presterandet  på semester och istället plockar vi fram ditt eget unika uttryck. Till din hjälp har du 17 principer som fungerar som stöd i ditt skapande. Dessa går vi igenom under kursens gång. Eftersom du lyssnar inåt till dina egna impulser under skapandet är detta sättet att måla  jag-stärkande och samtidigt  roligt och spännande.  Som att vara ute på en lång  rolig och ibland mödosam vandring, nära kopplat till livet i stort.

Vedic Art kommer ursprungligen från indiska Veda som betydert kunskap. Det är inte en konstform utan ett sätt att förhålla sig till konst. läs mer på www.vedicart.com

 


 

KURSTILLFÄLLEN

Under 2021 finns följande kurstillfällen :

11-13/6 Grundkurs steg 1-3

30/7-1/8 Grundkurs steg 1-3

17-19/9 Grundkurs steg 1-3

Tider : fre 14-19, lör,sön 10-16

Pris : 1600 kr.

Målardagar : 9-11/7 samt 27-29/8

Tid : fre-sön 10-16

Pris : 1700 kr 

Öppen ateljé : v. 28 12-16/7.

Pris : 200 kr / dag.

ÖPPEN ATELJÉ


Innebär att du efter helgkursens slut har möjlighet att stanna kvar och måla så många dagar du önskar kommande vecka. Du har tillgång till målarstallet men det är inga genomgångar. Du kan även boka dagar även om du inte gått helgkursen innan.


BARN OCH KURSER

Vill du komma och måla med ditt barn så är alla barn över 10 år varmt välkomna. Priset för en helgkurs för ditt barn är då 1000 kr.MÅLARDAGAR.

Det blir inga fortsättningskurser i Målarstallet denna säsong utan för er som gått grundkurs 1-3 finns istället målardagar. Vi har en gemensam uppstart och sen målar du. Vi kommer under bägge tillfällena att ha ett musikpass där du, om du vill, målar till musik föratt känna rytmens betydelse i ditt skapande.

Vill du som gått grundkursen komma och måla under grundkurstillfällena så är du välkommen. Då bara målar du eller är med och repeterar grundkursen.

ÖVRIGA KOSTNADER SAMT BETALNING

Tillgång till materialbord finns för dig som inte har eget material. Pris 150 kr/heldag

Om du vill måla på duk finns bomullsduk att köpa. Pris 125 kr/m samt även juteduk som är grövre i strukturen. Pris 185 kr/m

Spänning av duk på kilram kostar 200 kr/duk samt kostnad för kilram.

Betalning sker senast 1 vecka innan kursstart till Länsförsäkringsbanken kontonr : 90237914710. Clearingnumret är 9023.

Behöver du av någon anledning avboka så gäller följande : Vid avbokning som görs 4-10 dagar före kurstillfället  uttages en avgift på 25% av kursavgiften. Vid avbokning mindre än 4 dagar före kurstillfället betalas hela kursavgiften.

SMÅTT OCH GOTT

På kursen målar vi i akrylfärg men det går givetvis bra att använda både akvarellfärg, kritor eller vad du nu kan tänkas vilja använda, dock inte oljefärg då det torkar väldigt långsamt och har en stark lukt som kan vara jobbig för känsliga personer.

This text is displayed below the menu.
Using Format